Denna webbplats använder cookies för att samla in statistiska uppgifter och för att underlätta användningen av webbplatsen. De kan också användas av forsknings- och reklamföretag som samarbetar med oss. Genom att klicka på "Jag accepterar" samtycker du till användning av teknik för att samla in och spara information i kakor. Om du inte håller med, lämna webbplatsen eller ändra inställningarna i din webbläsare.
Jag accepterar kakor

Storsätra Fjällhotell

Booking.com

Boende i världen

Vanliga frågor

Boende Storsätra Fjällhotell ligger i staden Idre, och den exakta adressen är: Grövelsjöfjällen, 790 91 Grövelsjön, Sverige.
Du kan kontrollera tillgängliga datum på vår partners webbplats - där kan du också göra en bokning i Storsätra Fjällhotell.
Den mest uppdaterade prislistan för objekt Storsätra Fjällhotell finns på vår partners webbplats - kolla priserna >>
Du hittar följande andra boende i närheten: STF Grövelsjön Fjällstation & Hotell (på avstånd: 3.17 km), Lövåsgårdens Fjällhotell (på avstånd: 4.87 km), Holiday home Foskros Fjällby Idre (på avstånd: 19.97 km), Flötningen 168 (på avstånd: 23.6 km),

Lokaliteter i närheten

Storsätra Fjällhotell

Tack för att du besöker vår webbplats - Storsätra Fjällhotell.

Detta familjeägda hotell ligger vid ån Grövlan, bara 2 km från skidorten Grövelfjäll. Här erbjuds gourmetmat, gratis Wi-Fi samt en relaxavdelning med bastu och en badtunna utomhus. Alla rum på Fjällhotell är utrustade med TV, skrivbord, torkskåp och en sittgrupp med soffa. Restaurangen på Storsätra har en välfylld bar och en vinkällare. Här kan du avnjuta svenska och internationella rätter. Maten tillagas med färska råvaror från trakten, bland annat vilt och fisk. På hotellet har du tillgång till ett spelrum. Du kan även boka turer med hundspann. Det finns kostnadsfri privat parkering vid hotellet. Vandringsleder och längdskidspår går precis intill Storsätra Fjällhotell. Personalen kan hjälpa till med att boka aktiviteter som skotersafari, golflektioner och guidade vandringar. Alla gäster erbjuds greenfee-rabatter på Idrefjällens golfklubb, som ligger 35 minuters bilresa bort.

Om du vill utnyttja vårt erbjudande kan du checka in under timmarna:
från 15:00
till 20:00
Utcheckning från fastigheten sker mellan:
från 06:00
till 11:00
Gratis parkering är tillgängligt för våra kunder. Vi erbjuder våra kunder gratis internet.
Du kan kommunicera med oss ​​på följande språk:
  • tyska
  • engelska
  • svenska
Restauranger och butiker:
  • Mataffär Fjällbua 0 km


Vi uppmuntrar dig att dra nytta av vårt erbjudande.

Liknande boende

STF Grövelsjön Fjällstation & Hotell
STF Grövelsjön Fjällstation & Hotell
Detta hotell ligger i byn Grövelsjön, 10 minuters bilresa från den norska gränsen. Hotellet är omgivet av längdåkningsspår och erbjuder rum med egna badrum. Här
Distans: (3.17 km)
Lövåsgårdens Fjällhotell
Lövåsgårdens Fjällhotell
Lövåsgårdens Fjällhotell ligger i Lövåsen och har en restaurang, en bar, en gemensam lounge och gratis WiFi i alla utrymmen. Här finns en terrass och skidförvar
Distans: (4.87 km)
Holiday home Foskros Fjällby Idre
Holiday home Foskros Fjällby Idre
Holiday home Foskros Fjällby Idre ligger i Foskros. Boendet ligger 18 km från Idre, och som gäst har du tillgång till gratis WiFi och privat parkering på plats.
Distans: (19.97 km)
Flötningen 168
Flötningen 168
Flötningen 168 ligger i Flötningen. Lägenheten har ett fullt utrustat pentry. Lägenheten har en platt-TV med satellitkanaler. Du kan åka skidor i omgivningarna.
Distans: (23.6 km)