Denna webbplats använder cookies för att samla in statistiska uppgifter och för att underlätta användningen av webbplatsen. De kan också användas av forsknings- och reklamföretag som samarbetar med oss. Genom att klicka på "Jag accepterar" samtycker du till användning av teknik för att samla in och spara information i kakor. Om du inte håller med, lämna webbplatsen eller ändra inställningarna i din webbläsare.
Jag accepterar kakor

Lövåsgårdens Fjällhotell

Booking.com

Boende i världen

Vanliga frågor

Boende Lövåsgårdens Fjällhotell ligger i staden Idre, och den exakta adressen är: Lövåsvägen 30 Grövelsjön, 790 91 Lövåsen, Sverige.
Du kan kontrollera tillgängliga datum på vår partners webbplats - där kan du också göra en bokning i Lövåsgårdens Fjällhotell.
Den mest uppdaterade prislistan för objekt Lövåsgårdens Fjällhotell finns på vår partners webbplats - kolla priserna >>
Du hittar följande andra boende i närheten: Storsätra Fjällhotell (på avstånd: 4.87 km), STF Grövelsjön Fjällstation & Hotell (på avstånd: 6.91 km), Holiday home Foskros Fjällby Idre (på avstånd: 15.12 km), Fjällstuga (på avstånd: 19.5 km),

Lokaliteter i närheten

Lövåsgårdens Fjällhotell

Letar du efter boende? Du har kommit till rätt ställe - vi inbjuder dig att bekanta dig med erbjudandet - Lövåsgårdens Fjällhotell.

Lövåsgårdens Fjällhotell ligger i Lövåsen och har en restaurang, en bar, en gemensam lounge och gratis WiFi i alla utrymmen. Här finns en terrass och skidförvaring. Privat parkering erbjuds mot en extra kostnad. Alla rum har en sitthörna. Rummen på Lövåsgårdens Fjällhotell har garderob och eget badrum. Boendet erbjuder en kontinental frukost eller frukostbuffé. Lövåsgårdens Fjällhotell har en bastu. I och runt Lövåsen kan du vandra, åka skidor och cykla. Idre ligger 32 km från Lövåsgårdens Fjällhotell, och till Grövelsjön är det 14 km.

Om du vill utnyttja vårt erbjudande kan du checka in under timmarna:
från 15:00
till 18:00
Utcheckningstiderna är som följer:
från 09:00
till 11:00
Våra kunder kan använda parkeringen bredvid den gratis. Internet för våra gäster är helt gratis.
Du kan kommunicera med oss ​​på följande språk:
  • engelska
  • svenska
Närliggande restauranger och butiker:
  • Mataffär Fjällbua 8 km
Områdets natur- och landskapsvärden är:
  • Berg Grövelsjöfjällen 0,3 km
  • Sjö Grövelsjön 10 km
  • Skidlift Grövelfjäll AB 10 km


Närliggande flygplatser: - Røros flygplats - (80,4 km).

Boka ditt boende i vår anläggning och njut av en lyckad semester.

Liknande boende

Storsätra Fjällhotell
Storsätra Fjällhotell
Detta familjeägda hotell ligger vid ån Grövlan, bara 2 km från skidorten Grövelfjäll. Här erbjuds gourmetmat, gratis Wi-Fi samt en relaxavdelning med bastu och
Distans: (4.87 km)
STF Grövelsjön Fjällstation & Hotell
STF Grövelsjön Fjällstation & Hotell
Detta hotell ligger i byn Grövelsjön, 10 minuters bilresa från den norska gränsen. Hotellet är omgivet av längdåkningsspår och erbjuder rum med egna badrum. Här
Distans: (6.91 km)
Holiday home Foskros Fjällby Idre
Holiday home Foskros Fjällby Idre
Holiday home Foskros Fjällby Idre ligger i Foskros. Boendet ligger 18 km från Idre, och som gäst har du tillgång till gratis WiFi och privat parkering på plats.
Distans: (15.12 km)
Fjällstuga
Fjällstuga
Fjällstuga ligger i Idre i Dalarna och har en balkong. Här bor du 31 km från Grövelsjön och har tillgång till gratis WiFi och privat parkering. Semesterhuset ha
Distans: (19.5 km)