Denna webbplats använder cookies för att samla in statistiska uppgifter och för att underlätta användningen av webbplatsen. De kan också användas av forsknings- och reklamföretag som samarbetar med oss. Genom att klicka på "Jag accepterar" samtycker du till användning av teknik för att samla in och spara information i kakor. Om du inte håller med, lämna webbplatsen eller ändra inställningarna i din webbläsare.
Jag accepterar kakor

Metro: 1 min; Stockholm City: 5 min (car)/15 min (metro)

Booking.com

Boende i världen

Vanliga frågor

Boende Metro: 1 min; Stockholm City: 5 min (car)/15 min (metro) ligger i staden Stockholm, och den exakta adressen är: Maratonvägen, Farsta, 122 40 Stockholm, Sverige.
Du kan kontrollera tillgängliga datum på vår partners webbplats - där kan du också göra en bokning i Metro: 1 min; Stockholm City: 5 min (car)/15 min (metro).
Den mest uppdaterade prislistan för objekt Metro: 1 min; Stockholm City: 5 min (car)/15 min (metro) finns på vår partners webbplats - kolla priserna >>
Du hittar följande andra boende i närheten: Stockholm Guest House (på avstånd: 5 m), Quality Hotel Globe (på avstånd: 2.45 km), Biz Apartment Hammarby Sjöstad (på avstånd: 3.55 km), Motel L Hammarby Sjöstad (på avstånd: 3.57 km),

Lokaliteter i närheten

Metro: 1 min; Stockholm City: 5 min (car)/15 min (metro)

Se erbjudandet om boende - Metro: 1 min; Stockholm City: 5 min (car)/15 min (metro).

Denna lägenhet ligger i Stockholm, 3,2 km från Tele2 Arena och 1 minut från tunnelbanan. Stockholm City: 5 minuter (bil)/15 min (tunnelbana) Här erbjuds boende med en restaurang, privat parkering och en bar. Boendet ligger cirka 6 km från Ericsson Globe, 7 km från Monteliusvägen och 8 km från Fotografiska Fotografiska Museum. Boendet ligger 10 km från Vasamuseet och 11 km från ABBA-museet. Värdshuset erbjuder en komplett engelsk/irländsk eller amerikansk frukost. Kungliga slottet ligger 8 km från Metro: 1 minut; Stockholm City: 5 minuter (bil)/15 min (tunnelbana), och till Stockholms domkyrka är det 9 km. Bromma flygplats ligger 17 km bort.

Incheckningstiderna är följande:
från 20:00
till 00:00
Utcheckning från fastigheten sker mellan:
till 15:00
Ytterligare avgifter tillkommer för parkering. Det finns ingen gratis internetanslutning i byggnaden.
Andra intressanta platser i området:
 • Fotografiska 5,2 km
 • Prins Eugens Waldemarsudde 5,7 km
 • Monteliusvägen 5,7 km
 • Gröna Lund 5,9 km
 • Abbamuseet 6,1 km
 • Storkyrkan 6,2 km
 • Stockholms slott 6,3 km
 • Skansen 6,3 km
 • Medeltidsmuseet 6,5 km
 • Långholmen 6,5 km
Närliggande restauranger och butiker:
 • Salutorg/saluhall ICA Supermarket 0 km
 • Mataffär My Way 0 km


Vi önskar er en trevlig semester.

Liknande boende

Stockholm Guest House
Stockholm Guest House
Stockholm Guest House erbjuder boende med bar och privat parkering i Stockholm, 3,2 km från Tele2 Arena. Boendet ligger 6 km från Globen, 6 km från Fotografiska
Distans: (5 m)
Quality Hotel Globe
Quality Hotel Globe
Detta hotell ligger intill Tele2 Arena, shoppingcentret Globen Shopping och Ericsson Globe Arena. Tunnelbanestationen Globen ligger inom 400 meter, bara 12 minu
Distans: (2.45 km)
Biz Apartment Hammarby Sjöstad
Biz Apartment Hammarby Sjöstad
Bo i hjärtat av Stockholm – Fantastiskt läge – visa karta Ett av våra toppval i Stockholm.Biz Apartment Hammarby Sjöstad ligger i Hammarby Sjöstad i Stoc
Distans: (3.55 km)
Motel L Hammarby Sjöstad
Motel L Hammarby Sjöstad
Bo i hjärtat av Stockholm – Fantastiskt läge – visa karta Detta hotell ligger i Stockholmsstadsdelen Hammarby sjöstad. Här erbjuds moderna rum med färggl
Distans: (3.57 km)