Denna webbplats använder cookies för att samla in statistiska uppgifter och för att underlätta användningen av webbplatsen. De kan också användas av forsknings- och reklamföretag som samarbetar med oss. Genom att klicka på "Jag accepterar" samtycker du till användning av teknik för att samla in och spara information i kakor. Om du inte håller med, lämna webbplatsen eller ändra inställningarna i din webbläsare.
Jag accepterar kakor

Hotell Storforsen

Booking.com

Boende i världen

Vanliga frågor

Boende Hotell Storforsen ligger i staden Älvsbyn, och den exakta adressen är: Bredsel 105, 942 95 Bredsel, Sverige.
Du kan kontrollera tillgängliga datum på vår partners webbplats - där kan du också göra en bokning i Hotell Storforsen.
Den mest uppdaterade prislistan för objekt Hotell Storforsen finns på vår partners webbplats - kolla priserna >>
Du hittar följande andra boende i närheten: Lilla Huset (på avstånd: 4.62 km), Villa Tall (på avstånd: 4.94 km), Villa Daga (på avstånd: 4.95 km), Villa Elsy (på avstånd: 4.95 km),

Lokaliteter i närheten

Hotell Storforsen

Välkommen till webbplatsen - Hotell Storforsen.

Detta hotell ligger vid Piteälven i Älvsbyn. Här erbjuds en traditionell restaurang och en terrass med magnifik utsikt över Storforsen. Gästerna har kostnadsfri tillgång till ett spa och en pool. Det finns gratis Wi-Fi i alla rum på Hotell Storforsen. Alla rum har även en sitthörna och ett skrivbord, och vissa har en terrass eller balkong med utsikt över älven. Restaurangen på Hotell Storforsen serverar lokala specialiteter som renstek och rökt lax. Personalen på Hotell Storforsen kan hjälpa till med att ordna skotersafari, utflykter med hundspann och fisketurer. Andra populära aktiviteter i området är forsränning, vandring och längdskidåkning.

Checka in
från 14:00
Utcheckning från fastigheten sker mellan:
till 11:00
Vi tar inte ut några extra avgifter för parkering. Det är helt gratis för våra kunder. Tillgång till internet för våra kunder är gratis.
Språk som talas av vår personal:
  • engelska
  • svenska
Butiker och restauranger i närheten:
  • Mataffär Tempo Vidsel 6 km
Också värt att se:
  • Skidlift Kåbdalis 40 km


Närliggande flygplatser: - Arvidsjaurs flygplats - (60,4 km). - Luleå flygplats - (84,7 km).

Vi inbjuder dig att boka ditt boende.

Liknande boende

Lilla Huset
Lilla Huset
Lilla Huset erbjuder boende i Vidsel med trädgård, grillplats, terrass, gratis WiFi och utsikt över trädgården. Boendet erbjuder gratis privat parkering och lig
Distans: (4.62 km)
Villa Tall
Villa Tall
Villa Tall ligger i Vidsel i Norrbotten och har en uteplats och utsikt över trädgården. Här erbjuds gratis privat parkering, ett gemensamt kök och gratis WiFi.
Distans: (4.94 km)
Villa Daga
Villa Daga
Villa Daga ligger i Vidsel i Norrbotten och har en terrass. Rummet har utsikt över trädgården och gratis WiFi. Villan har 3 separata sovrum, 1 badrum med toalet
Distans: (4.95 km)
Villa Elsy
Villa Elsy
Villa Elsy ligger i Vidsel i Norrbotten och har en uteplats och utsikt över trädgården. Här erbjuds gratis privat parkering, ett gemensamt kök och gratis WiFi.
Distans: (4.95 km)