Denna webbplats använder cookies för att samla in statistiska uppgifter och för att underlätta användningen av webbplatsen. De kan också användas av forsknings- och reklamföretag som samarbetar med oss. Genom att klicka på "Jag accepterar" samtycker du till användning av teknik för att samla in och spara information i kakor. Om du inte håller med, lämna webbplatsen eller ändra inställningarna i din webbläsare.
Jag accepterar kakor

Hotell Charlottenberg

Booking.com

Boende i världen

Vanliga frågor

Boende Hotell Charlottenberg ligger i staden Charlottenberg, och den exakta adressen är: Charlottenbergsvägen 2, 67332 Charlottenberg, Sverige.
Du kan kontrollera tillgängliga datum på vår partners webbplats - där kan du också göra en bokning i Hotell Charlottenberg.
Den mest uppdaterade prislistan för objekt Hotell Charlottenberg finns på vår partners webbplats - kolla priserna >>
Du hittar följande andra boende i närheten: Lövås Gård Koppera (på avstånd: 11.61 km), Ängsliden (på avstånd: 13.78 km), Stuga på landet (på avstånd: 17.05 km), Larstomta Vandrarhem (på avstånd: 17.78 km),

Lokaliteter i närheten

Hotell Charlottenberg

Välkommen på vår webbplats - Hotell Charlottenberg.

Hotell Charlottenberg ligger i centrala Charlottenberg. Här erbjuds gratis WiFi, samt ljust inredda rum med sittgrupp och platt-tv. Charlottenberg tågstation ligger 7 minuters promenad bort. Alla rum har skrivbord och ett eget badrum med dusch och hårtork. En frukostbuffé dukas upp varje morgon. Övriga måltider serveras i hotellets restaurang. I baren kan du beställa olika drycker. Hotell Charlottenberg har en terrass där du kan koppla av, samt gratis parkering. Noresunds Golfklubb ligger 10 km från hotellet. Till Magnor Glasbruk kör du på 15 minuter.

Incheckningstiderna är följande:
från 15:00
till 21:00
Utcheckning från fastigheten sker mellan:
från 07:00
till 12:00
Vi tar inte ut några extra avgifter för parkering. Det är helt gratis för våra kunder. På webbplatsen kan du använda gratis internet gratis.
Du kan prata med oss ​​på följande språk:
  • engelska
  • norska
  • svenska
Närliggande restauranger och butiker:
  • Mataffär MaxiMat 0,2 km
  • Mataffär Hypermat 0,5 km
Platser värda att rekommendera:
  • Skidlift Valfjället 6 km


Kontrollera närliggande flygplatser: - Oslo flygplats, Gardermoen - (74,8 km). - Karlstads flygplats - (76 km).

Vi inbjuder dig att boka ditt boende.

Liknande boende

Lövås Gård Koppera
Lövås Gård Koppera
Lövås Gård Koppera ligger 14 km från Charlottenberg och har en grill samt en terrass. Gränsövergången till Norge ligger knappt 13 km bort. Allt boende har en va
Distans: (11.61 km)
Ängsliden
Ängsliden
Ängsliden har en trädgård och erbjuder boende på landsbygden, 18 km från Charlottenberg i Värmland. Privat parkering erbjuds utan extra kostnad. Norska gränsen
Distans: (13.78 km)
Stuga på landet
Stuga på landet
Stuga på landet ligger i Gunnarskog i Värmland och har en uteplats och utsikt över trädgården. Detta luftkonditionerade boende ligger 21 km från Arvika, och som
Distans: (17.05 km)
Larstomta Vandrarhem
Larstomta Vandrarhem
Larstomta Vandrarhem ligger i Gunnarskog och har en trädgård. Boendet har ett gemensamt kök och en gemensam lounge. Alla rum på vandrarhemmet har en sittgrupp.
Distans: (17.78 km)